Mucho Mas

Om oss

Mucho Mas

Ble etablert av Ned Leukhardt som overtok den ultimate brune kaféen, Min Cafe på Grünerløkka. Stedet ble totalrenovert og Mucho Mas åpnet i Feb. 1996. Restauranten begynt med en liten stab med Ned på kjøkkenet. En liten Californian style Meksikansk restaurant som serverte fersk og hjemmelaget mat.
På den tiden sa folk at ingen ville komme til en restaurant på Grünerløkka, nord for Olaf Ryes Plass, men nysgjerrige folk kom og Mucho Mas fikk årets pris fra Natt & Dag for “Beste utested” i Oslo 1996.
Flere nye cafeer og barer åpnet etter MM og snart var Grünerløkka oppe og gikk.
Det var noe ekstra oppmerksomhet om MM fordi Ned var en tidligere trommeslager i 80 talls kultbandet Wall of Voodoo fra California.
I 2012 ble MM renovert etter 16 år. En ny kokk fra Mexico City fornyet menyen til et mer moderne, men også mer autentisk mexikansk kjøkken. På våren åpnet vi ute terrassen og en ny generasjon av Oslo’s befolkning fikk øynene opp for Mucho Mas.
I en verden av hamburgere og pizza tilbyr vi et sunt, alltid fersk alternativ til en rimelig pris. Baren har noen gode cocktails, øl og vin.
Huset spesial er Golden Ginger Margarita ……
Velkommen Amigos!